De 63 deltagere ved ”Museet indefra”-arrangementet fik stor indsigt i moderne malkekvæghold, da de besøgte Andekærgård på Tåsinge forleden. Gården har plads til 1.400 køer, og det var omtrent samme antal, som samtlige 180 fæstegårde på øen havde tilsammen i begyndelsen af 1800-tallet, indledte museumschef Esben Hedegaard besøget med at fortælle.

Ellers var det driftlederparret Louise og Rik Kool, der tog deltagerne med rundt i de enorme stalde og foderlader. Og vi besigtigede stedets biogasanlæg, der, når det går i gang i uge 43, forventes at levere gas svarende til 3.000 husstande. Der blæste en frisk efterårsvind gennem staldene ved besøget, og en af forandringerne i forhold til tidligere tider var, at alle kom hjem uden at lugte det mindste af ko.