Som led i museets projekt "Fra Udsat til Værdsat" åbnende vi d. 1. juni en kunstudstilling, som giver et barskt og autentisk indblik i den fynske kunstner Henrik Jürgensens liv. Et liv der bærer præg af en lang kamp med og mod stofmisbrug.

Udstillingen formidler på godt og ondt den virkelighed, der i mange år var Henriks, men er også et bevis på, at det er muligt at komme videre.

I denne lille film fortæller Henrik om, hvad det betyder for ham, at udstille sine malerier på Danmarks Forsorgsmuseum, og hvad han får ud af at være med i projektet "Fra Udsat til Værdsat", hvor han sammen med andre autentiske eksperter arbejder med at fortælle historier om udsatte liv på tværs af tid.

Henriks udstilling kan ses på museet frem til og med d. 4. august 2019

Projektet er støttet af TrygFonden og VILLUM FONDEN # VELUX FONDEN og filmen er produceret af Instafilm

Hør P1 udsendelsen Kultur på P1 fra 25. juni, hvor Jeppe Wichmann Rasmussen og Mikael Mølsgaard fortæller om projektet. Kommer efter 33 min.

Udsat til værdsat6 774x436Klip fra filmen, som kan ses i sin helhed ved at klikke her.
Udsat 2345 774xHele holdet sammen med museumsinspektør Jeppe Wichmann Rasmussen og projektmedarbejder Line Poulsen.