"Foreningen af Forhenværende Folketingspolitikere" (FFF) ankom i går tirsdag d. 14. maj 2019 frivilligt til Fattiggården.

Knapt 30 politikere fra det ganske danske land og fra mange forskellige partier deltog, da de sammen med formand for Svendborg Kommunens Kultur- og Fritidsudvalg Lars Erik Hornemann lagde vejen forbi museet.

Det blev en spændende rundtur, hvor der både var plads til fortællinger fra Fattiggården og om museets banebrydende profil leveret af Sarah og Jeppe fra museet. Vi håber, at de mange meget engagerede og engagerede politiske stemmer vil fortælle vidt og bredt om vores unikke kulturhistoriske perle i Svendborg.

Og så kan vi desuden meddele, at alle politikere ved besøgets slutning frivilligt kunne forlade Fattiggården.

Billedet er desværre ikke af den bedste kvalitet, men vi kan fortælle, at bl.a. Kaj Stillinger, Per Kaalund, Jens Thoft, Anne Baastrup, Pernille Vigsø Bagge, Christian Mejdahl, Jørgen Poulsen og Hans Peter Baadsgaard var blandt de deltagende.