Så deler vi lige endnu en rigtig god nyhed med jer. På Danmarks Forsorgsmuseum samskabes forsorgshistorie med borgere, som i eget liv har prøvet f.eks. anbringelser eller hjemløshed. Dét kan vi se gør en forskel - både for historien, museet og ikke mindst de borgere, som vi samarbejder med.

Med generøs støtte fra Veluxfonden og TrygFonden kan vi i projektet “Fra Udsat til Værdsat” nu involvere endnu flere borgere i museets formidling over længere tid. Samtidig vil vi i fællesskab undersøge effekterne af, når borgere, som ellers ofte kategoriseres som “udsat” inviteres ind i museumsprocessen med at udvikle formidling med deres alternative og værdifulde ekspertviden.

Vi glæder os i dén grad og håber, at I har lyst til at følge med i projektet. Til at begynde med kan I jo læse denne artikel.

Læs artiklen i Fyns Amts Avis artiklen i Fyns Amts Avis artiklen i Fyns Amts Avis