I Museumsbutikken er der gode og anderledes gaveidéer. Bl.a. de smukke kokosmåtter, som er vævet af museets frivillige på Værkstedet i Arbejdsafdelingen. Der er fine krus med motiver af kunstneren Henrik Jürgensen, og den flotte coffe-table bog ”Ø-FOLK” med fotos fra de sydfynske øer af den italienske fotograf Luca Berti. Du kan også købe Fattiggårds-bogen med artikler om de skæbner, der har boet på Fattiggården f.eks. Alma, der boede 45 år på Fattiggården. Bogen indeholder også interview med tidligere ansatte på Fattiggården bl.a. forvalteren og opsynsmanden.

Mangler du en kalendergave, har vi marmelade med jordbær fra Museumshaven. Marmeladen er produceret af elever fra Sydfyns Fri Fagskole. Vi sælger også kaffe og andre varer produceret med fokus på socialt ansvar.

Museumsbutikken har åben tirsdag-søndag kl. 10-16. Sidste åbningsdag i år er søndag den 19. december. Der tages forbehold for udsolgte varer.