”Fra udsat til værdsat” er et sociokulturelt projekt, Danmarks Forsorgsmuseum har kørt siden 2018. Her er socialt udsatte med til at give museets formidling en ny dimension. Første hold afsluttede i november 2019, og nu er et nyt hold klar til at afslutte deres projekt. De har alle arbejdet med at fortælle både deres egne historier og historier om Fattiggårdens indlagte.

Live via Facebook
Deltagerne inviterer sammen med Jeppe og Line fra museet til virtuel udstillingsåbning lørdag den 13. marts kl. 14.00.

Live via Facebook kan du f.eks. se Mettes smukke lamper, Sabina Anastacias maleri, Lasses digte og Roberts ”Taberludo”. Efterfølgende deler museet nogle af de film, der også er skabt til projektet, hvor deltagerne på forskellige måder fortæller historier om deres liv. Alt sammen er resultater af deres forløb her på museet. På hver deres særlige måde udtrykker de på smukkeste vis deres livserfaringer og minder på godt og ondt. Læs mere om projektet her

”Fra udsat til værdsat” er støttet af Velux Fonden og Tryg Fonden.