Gå på opdagelse med Historisk Shopping. Fra juni og hen over sommeren vil der igen være Historisk Shopping i Svendborgs gader. Ud for udvalgte adresser i byen opstilles et A-skilt, som hver rummer to-tre fortællinger, der knytter sig til det hus, butik, værtshus eller det nærmeste område, hvor skiltet står. Fortællingerne suppleres med en masse herlige, gamle fotos fra stederne.

"Svendborg har været handelsby i 900 år", siger kulturformidler Anita Lillevang fra Svendborg Museum. "Med Historisk Shopping håber vi, at folk, der denne sommer går på shopping i Svendborg, bliver opmærksomme på, at de er et lille led i en meget lang kæde, der har gjort Svendborg til en historisk handelsby, der stadig er værd at besøge. Vi håber, folk vil give sig tid til at læse historierne, se billederne og især til at løfte blikket og se på de mange dejlige bygninger med historie, vi har i Svendborgs bymidte".

Historisk Shopping er støttet af SEAF og Svendborg Kommune via Genstart Svendborg-puljen. Det grafiske arbejde på kort og skilte er udført af GRAFlab.