Vi skriver 2021, og et nyt medlemsår er i gang. Et år, hvor I kan opleve nye udstillinger på Frederiksøen og besøge Den sorte Boks i bl.a. Vejstrup og Ollerup. Vi har også flere foredrag i spil og håber at kunne gennemføre årsmødet den 23. marts. I får mere information i de kommende nyhedsbreve fra museet.

Forny dit medlemskab
Museumsforeningen har knap 1.000 medlemmer. Vi er meget glade for så stærk en opbakning. Især i disse tider, hvor hvert medlemskab gør en stor forskel for museet, bl.a. når vi ansøger fonde. For dig betyder et medlemskab f.eks. gratis adgang til en del arrangementer, Danmarks Forsorgsmuseum og Årbogen 2020. Vi håber derfor, at I vil forny jeres medlemskab for denne sæson.

Kontingent betalt via PBS
Når du betaler via PBS, plejer du at blive opkrævet i januar. I år sker det først til februar, fordi vi er ved at indføre et nyt it-system, som bl.a. vil gøre tilmelding til arrangementer nemmere.

Hvordan kan du ellers betale?
Er dit kontingent ikke tilmeldt PBS, vil du i februar modtage en mail fra Svendborg Museum om opkrævning, så du har mulighed for at betale kontingent for 2021-sæsonen. Prisen er uændret, så medlemskab koster 250 kr. for en enkelt person og 350 kr. for en husstand. Er du pensionist eller studerende, koster et års medlemskab 175 kr. Du kan betale på følgende måder:

1) Bankoverførsel: Overfør din indbetaling til Regnr. 0815 og Kontonr. 8159587372. Husk at skrive dit navn i kommentarfeltet.
2) Mobilepay: Send din indbetaling til 977261. Husk at skrive dit navn i kommentarfeltet.
3) Betal i butikken. Samtidig kan du besøge vores nye udstilling 7 fattige børn.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte museet telefonisk på 6221 0261. Telefonen er åben mandag-fredag kl. 10-14.

På gensyn.

Svendborg Museum

Tilmelding eller login til medlemsforeningen