Den Sorte Boks blev officielt åbnet fredag d. 15. maj kl. 14.

Boksen indeholder en udstilling om de arkæologiske undersøgelser, som Svendborg Museum gennem mange år har foretaget forud for den stadig fremadskridenden grusgravning i Sellebjerg og Kirkeby Sand.

Man kan også se lidt om geologien i området og planerne for grusgraven, når NCC om nogle år er færdige med deres arbejde på stedet.

Boksen er åben hver dag i tidsrummet 8 - 21 frem til d. 18. juni.

Boksen Kirkeby 01 600x450Allan og Jakob hjælper med opsætning af udstilling.Boksen Kirkeby 01 600x450Boksen bliver åbnet i gråvejr.Boksen KirkebyMuseumschefen og greven hyggesnakker.Boksen KirkebyJakob fra Svendborg Museum og Nanna fra NCC.Boksen KirkebyDer tages corona-forholdsregler, som det ses på indgangsdøren.Boksen KirkebySom noget nyt, er der også en udvendig planche. Så har man lidt at kigge på, hvis man må stå i corona-kø.
Boksen KirkebyChristian greve Ahlefeldt-Laurvig-Lehn, Nanna Swane Lund (NCC), Torben Frost og museumschef Esben Hedegaard.

Tilmelding eller login til medlemsforeningen