Museumsforeningen

Det er sjovt og spændende at støtte museet. Og du får noget for din penge hos os. Vi kommer rundt omkring i hele Svendborg Kommune.  

Husk at du altid kan tage en ledsager gratis med - og ved et husstandsmedlemskab; endda tre!

Vi skriver 2021, og et nyt medlemsår er i gang. Et år, hvor I kan opleve nye udstillinger på Frederiksøen og besøge Den sorte Boks i bl.a. Vejstrup og Ollerup. Vi har også flere foredrag og byvandringer i spil. 

Hvordan får du årbogen 2020?
Årbogen 2020 er netop leveret fra trykkeriet. Den hedder "Ud med historien" og beskriver de mange nye måder, Svendborg Museum siden 2015 har formidlet Svendborgs historie på. I bogen kan du (gen)se udstillingerne i Den Sorte Boks, tage med på byvandringer i søfartsbyen Svendborg og læse, hvordan idéen til Svendborg-modellen opstod på en flyvetur til Hong Kong. I årbogen finder du også årsberetning 2020 for Svendborg Museum.

Du er velkommen til at hente årbogen i Museumsbutikken.  Der er åbent tirsdage-søndage kl. 10-16. Husk Corona-pas.  Har du ikke mulighed for at kigge forbi, kan du også få årbogen tilsendt mod at betale portoen på 65 kr. Kontakt os på telefon 6221 0261, så vi kan aftale nærmere om forsendelse. 

Kontingent
Du skal have betalt dit kontingent for 2021 for at kunne få udleveret årbogen. Har du ikke nået det endnu, kan du betale kontingent, når du henter årbogen. Her kan vi også hjælpe dig, hvis du fx har haft problemer med at betale digitalt.

Sejladser med museets flåde 
Det er snart sommer, og vi er derfor glade for at kunne fortælle, hvornår I som medlemmer kan komme på sejlads med Kaja og VIKING, som hører under museets flåde.

Kaja sejler hver tirsdag kl. 17 i ulige uger i juni, juli og august. Tilmelding er nødvendig pga begrænset antal pr. sejlads. Gå ind på den ønskede dato i Aktivitetsoversigten og tilmeld dig sejladsen

Der bliver to aftensejladser den 18. og 25. august og en heldagsactiontur den 25. september med VIKING. Vinderne er fundet ved lodtrækning 1. juli. De har fået direkte besked. 

 

Indmeldelse

Der er flere måder, hvorpå du kan melde dig ind i Museumsforeningen. Du kan kigge forbi Museumsbutikken,  når museet har åbent. Det kan også ske ved et af museets arrangementer eller her på hjemmesiden.

Ved indmeldelse får du den nyeste årbog og årsberetning.

Alt det med småt kan du læse her

Se dine medlemsoplysninger

Du kan se, hvilke data vi har stående i vores medlemsdatabase. Du skal bruge din e-mail-adresse og kode for at logge ind. Du kan ændre koden, når du er logget ind.

Får du ny adresse, bedes du opdatere dine medlemsoplysninger.

Se dine medlemsoplysninger

Som medlem får du:

 • GRATIS adgang for dig og en ledsager til museets udstillinger
 • GRATIS adgang for dig og en ledsager til:
  • guidede ture i Svendborg Kommune 
  • foredrag af museumsinspektører 
  • foredrag på Danmarks Forsorgsmuseum 
  • havnerundfart med Kaja 
  • Sejltur med VIKING (1 pr. medlem pr. år) 
 • 10% rabat på varer i butikken på Danmarks Forsorgsmuseum
 • Gratis årbog og årsberetning for Svendborg Museum

Medlemskab koster pr. år:

Enkelt person: 250 kr.

Husstand: 350 kr.

Stud./pensionist: 175 kr.

Nyhedsmail

Ønsker du at modtage nyheder og invitationer til arrangementer m.m. pr. mail opgiv venligst emailadresse.

Du kan også melde dig til nederst på hjemmesiden.

Kommende aktiviteter