Svendborgs historie fortalt på én dag gennem 6 tematiske byvandringer. Du kan vælge en enkelt byvandring eller tage vandreskoene på og høre alle seks i streg – så går du hjem som et leksikon.

Alle byvandringer starter ved Wessels Trappe på Torvet.

10:00-11:00: Svendborg før byen v. Per O. Thomsen og Allan Dørup Knudsen

11:00-12:30: Svendborg i middelalderen v. Per O. Thomsen og Allan Dørup Knudsen

12:30-13:00: Frokost. Medbring madpakke eller bestil sandwich fra Café WØ i forvejen på 62210261 senest dagen før kl. 12.

13:00-14:30: Den gamle købstad fra renæssance til byportenes fald v. Esben Hedegaard

14:30-16:00: Industrialisering og forstæderne v. Esben Hedegaard

16:00-17:30: Besættelsestid v. Nils Valdersdorf Jensen

17:30-19:00: Det Røde Svendborg v. Nils Valdersdorf Jensen

Det koster 50 kr. at deltage i en enkelt byvandring - 100 kr. for adgang til alle byvandringer.

Mødested: Wessels Trappe på Torvet

Deltagelse: 50 kr. pr. byvandring eller 100 kr. for dem alle. Gratis for medlemmer af museumsforeningen.

Billetter kan købes/udstedes online i webbutikken - eller i museumsbutikken, som har åbent fra 13. februar tirsdag-søndag 10-16.

Sejlturene med KAJA og VIKING er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. Kammerateriet, Café WØ, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge.