Skarø rummer en rig historie om splid, fællesskab, afhængighed af naturens luner og meget mere. Kom tættere på øens historie og kulturarv med øvandringen.

Afgang med færgen kl. 11.00 fra Svendborg med ankomst på Skarø 11.35.
Frokost på Café Sommersild. Derefter by- og øvandring. Der kan sluttes af med is og fri leg inden afgang mod Svendborg 16.36.

Pris:
295 kr. (Ingen rabat for medlemmer af museumsforeningen).

For de penge får deltagerne en historisk rundvisning og ø-vandring, lækker frokost af øens råvarer hos Café Sommersild (se nedenfor) og færgebilletter.
Drikkelse og evt. Skarø-is er ikke inkluderet. Det er vigtigt at bemærke, at man skal være godt gående.

Ø-fristelse:

• Sildehaps med bacon, grønt og æble-peberrodsskum
  • Lammespegepølse fra egen produktion af øhavslam. Med rygeostsalat og radiser
  • Lammerullepølse fra egen produktion af øhavslam. Med sky, syltede rødløg og persille
  • Hjemmerøget økokylling med timian
  • Tomatsalat med løvstikke og persille
  • Ost med kompot og smørristede boghvedekerner
  • Årstidsfrugt
  • Brød og smør

Begrænset antal deltagere. Sidste tilmelding: 20. august kl. 12.

Billetter kan købes/udstedes online i webshoppen - eller i museumsbutikken, som har åbent tirsdag-søndag 10-16.

Sejlturene med KAJA og VIKING er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. Kammerateriet, Café WØ, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge.