Brug museet som undskyldning for at tage mere på værtshus! På Svendborg Museums værtshusturné kan du drikke en håndbajer og høre om Svendborgs Kloster på Klosterstuen, Svendborgsund på Svendborgsund, Den Røde Musik på Heidis Bierbar og Svendborg som Korsbæk i MatadorstuenBørsen.

Svendborg er blevet kaldt for en mikrometropol, Danmarks mindste storby og den rødeste plet på Danmarkskortet. I foredraget fortæller stud.mag. Jonas Søgård Nielsen om sit speciale om det røde Svendborg og den historiske baggrund for nutidens sprælske kulturliv i Svendborg. Det sker på Heidis Bierbar, det tidligere Kloster Moster.

Mødested: Heidis Bierbar, Klosterplads 6, 5700 Svendborg

Deltagelse: 50 kr. Gratis for medlemmer af museumsforeningen.

Begrænset antal deltagere.

Billetter kan købes/udstedes online i webbutikken - eller i museumsbutikken, som har åbent fra 13. februar tirsdag-søndag 10-16.

Sejlturene med KAJA og VIKING er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. Kammerateriet, Café WØ, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge.