Brug museet som undskyldning for at tage mere på værtshus! På Svendborg Museums værtshusturné kan du drikke en håndbajer og høre om Svendborgs Kloster på Klosterstuen, Svendborgsund på Svendborgsund, Den Røde Musik på Heidis Bierbar og Svendborg som Korsbæk i Matadorstuen.

De danske købstæder havde indtil for få årtier siden mange ligheder med Matadors ”Korsbæk”. Det gælder også Svendborg. Og faktisk var der en ”Tjener Boldt” på Wandalls Hotel.

Museumschef Esben Hedegaard fortæller om det gamle Svendborg, hvor alle kendte (næsten) alle og vidste, hvor de hørte til.

Mødested: Matadorstuen på Børsen, Gerritsgade 31, 5700 Svendborg

Deltagelse: 50 kr. Gratis for medlemmer af museumsforeningen.

Begrænset antal deltagere.

Billetter kan købes/udstedes online i webbutikken - eller i museumsbutikken, som har åbent tirsdag-søndag 10-16.

Sejlturene med KAJA og VIKING er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. Kammerateriet, Café WØ, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge.