Vandretur med arkæolog ph.d. og afdelingsleder for Svendborg Museums arkæologiske afdeling Per O. Thomsen.

På turen fortælles om Valdemars Slot, Kærstrup voldsted, Ambrosiusegen foruden det gådefulde skanseanlæg og Ormerenden i Nørreskoven. Deltagerne slipper heller ikke for et besøg ved mindepladsen for Elvira Madigan og Sixten Sparre.

Mødested: P-pladsen ved indgangen til Nørreskoven, ca. 300 m sydvest for slottet.

Ca. 6 km.

Deltagelse: 50 kr. Gratis for medlemmer af museumsforeningen.

Begrænset antal deltagere.

Billetter kan købes/udstedes online i webshoppen - eller i museumsbutikken, som har åbent tirsdag-søndag 10-16.

Sejlturene med KAJA og VIKING er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. Kammerateriet, Café WØ, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge.