Læseklub med Svendborg Bibliotek

Onsdag den 2. februar kan Iben Mondrup opleves på Svendborg Bibliotek i samtale med bibliotekar Tina Karina Mortensen. Som optakt arrangerer biblioteket i samarbejde med Danmarks Forsorgsmuseum en engangslæseklub omkring "Tabita".

Svendborg Bibliotek skaffer bogen og sørger for, at du har "Tabita" ca. en måned før læseklubben mødes. Læseklubben mødes på Fattiggården kl. 16.00. Her vil museumsinspektør Jeppe Wichmann Rasmussen give en kort rundvisning i museets Børnehjemsudstilling. Herefter snakker vi om bogen og de oplevelser, den har givet. Det sker i den gamle spisesalen på Fattiggården.

TIlmelding nødvendig
Det er gratis at være med i engangslæseklubben, men tilmelding er nødvendig. Det sker via Svendborg Bibliotek

Forfattersamtale med Iben Mondrup
Iben Mondrup udgiver hendes nye roman "Vittu" den 3. januar 2022. Romanen er en selvstændig fortsættelse af "Tabita". I begge romaner er barnets stemme og det at være fremmed et centralt tema, ligesom Iben Mondrups forhold til Grønland præger store dele af hendes forfatterskab. Hun fik sit gennembrud med den prisbelønnede roman ”Godhavn” i 2014. Du kan møde Iben Mondrup på Svendborg Bibliotek onsdag den 2. februar kl. 19.00-20.30. Pris: 60/30 kr. Køb billet via Svendborg Bibliotek.

Arrangement oversigt

Startdato onsdag 26. 01. 2022 16:00
Slutdato onsdag 26. 01. 2022 17:30
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Hvem - hvad - hvor?

Hvem kan deltage?
Hvis der ikke står andet, kan alle deltage.
OBS på, at flere af arrangementerne kræver tilmelding.
Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.
Sejlturene med  HJORTØ er alene for medlemmer af HJORTØs Venner.

Hvad koster det?

De fleste foredrag og vandringer koster  50 kr.
De fleste af disse tilbud er gratis for medlemmer af museumsforeningen.
Enkelte arrangementer er dyrere eller helt gratis.
Se derfor pris ved det enkelte arrangement. 
På Danmarks Forsorgsmuseum er der entré.
Se priser og rabatter her

Hvor foregår det?
Arrangementerne foregår dels på Forsorgsmuseet, som har til huse i den gamle Fattiggård, Grubbemøllevej 13, dels ude i byrummet, på landet eller på havet.
OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.