Jul på Fattiggården

søndag 27. november 2022 10:00 - søndag 18. december 2022 16:00
Inkl. i entré
Jul på Fattiggården Julestemningen har fundet vej til den gamle Fattiggård i Svendborg. Fra 1. søndag i advent og frem til 18. december er der pyntet op med adventskrans, kravlenisser, engle og gran på Fattiggården, og juletræet står klar. Alle, der trænger til en pause fra bugnende indkøbsvogne og alenlange ønskesedler, kan besøge museet og komme tilbage til en tid, hvor juleaften var et pusterum fra hverdagens krav om arbejde og disciplin. Det er vigtigt for museet, og især i denne tid hvor det kan være svært at finde penge til kulturelle oplevelser, at alle har mulighed for at besøge Fattiggården. Søndag den 4. december har vi Særlig Søndag. Det betyder, at der er gratis adgang. I december måned byder vi på hjemmebagte småkager ved køb af en kop kaffe. Der er åbent tirsdag-søndag kl. 10-16. Sidste dag er 18. december.

Mangler du gode ideer til pakkespil, kalender- eller julegaver?
Så kig forbi Museumsbutikken. Her er skønne gaver til fornuftige priser og produceret med socialt ansvar i fokus. Vi har de sødeste glasnisser og trælys fra Grønnemose Værkstederne. Du finder også julestjerner i træ og papirengle, lige til at hænge på juletræet. Alt sammen fra Butik Unik. De frivillige har haft travlt ved væven i Måtteværkstedet, så nu er det muligt at købe en af de populære, smukke og slidstærke måtter. De fås både i naturfarve og med grantræ som motiv.

Butikken er åben tirsdag-søndag kl. 10-16 og kan besøges uden du skal købe billet til museet.

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.