Foredrag: Kuratering af Alt det usagte

Flere og flere samarbejder mellem kunst og forskning knopskyder rundt omkring i Danmark og udlandet på universiteter, museer og udstillingssteder. Det er med til at udvide, hvordan vi forstår og arbejder med forskning, og også måden vi arbejder med udstillinger på. Forsker Anne Julie Arnfred vil med udgangspunkt i museets  aktuelle udstilling "Alt det usagte" fortælle om de faldgruber og muligheder, der ligger i forskellige former for udstillingssamarbejder mellem kunst og forskning. For hvordan kan kunst og forskning arbejde sammen – og hvorfor?

Foredraget kan opleves live på Facebook

Arrangement oversigt

Startdato torsdag 14. 10. 2021 19:00
Slutdato torsdag 14. 10. 2021 21:00
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.