Det sker i vinterferien på Fattiggården

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Fattiggården i vinterferien. Der er åbent alle dage kl. 10-16 den 10.-18. februar 2024. Der er oplevelser og udstillinger, både for voksne og børn. 

Hvor sov, spiste og arbejdede de mænd og kvinder, som boede på Fattiggården? Hver dag kan børn og voksne sammen løse en opgave, mens I kommer rundt på Fattiggården og ser baderummet, spisesalen og måtteværkstedet. Tirsdag-torsdag den 13.-15. februar kl. 10.30-12.30 er det muligt at se måtteværkstedet i aktion, når de frivillige væver og fortæller om det gamle håndværk. 

Se også udstillingen "GENFÆRD" med Ole Lejbachs stærke portrætter tilsat knivskarpe tekster af Jens Blendstrup. I kan også besøge udstillingen "ANBRAGT", som fortæller om anbringelser på tværs af generationer. Den henvender sig både til børn, unge og voksne. Se programmet her.

Arrangement oversigt

Startdato lørdag 10. 02. 2024 10:00
Slutdato søndag 18. 02. 2024 16:00
OBS Inkl. i entré
Det foregår Danmarks Forsorgsmuseum

Hvem - hvad - hvor?

Hvem kan deltage?
Hvis der ikke står andet, kan alle deltage.
OBS på, at flere af arrangementerne kræver tilmelding.
Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.
Sejlturene med  HJORTØ er alene for medlemmer af HJORTØs Venner.

Hvad koster det?

De fleste foredrag og vandringer koster  50 kr.
De fleste af disse tilbud er gratis for medlemmer af museumsforeningen.
Enkelte arrangementer er dyrere eller helt gratis.
Se derfor pris ved det enkelte arrangement. 
På Danmarks Forsorgsmuseum er der entré.
Se priser og rabatter her

Hvor foregår det?
Arrangementerne foregår dels på Forsorgsmuseet, som har til huse i den gamle Fattiggård, Grubbemøllevej 13, dels ude i byrummet, på landet eller på havet.
OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.