Gå med en af museets formidlere på en rundvisning og høre historier om livet bag de høje pigtrådsklædte mure - om bl.a. lusekassen, fuldebrummen og selvfølgelig om de mennesker, der i tidens løb har boet på Fattiggården.
Læs mere om nogle af de mange skæbner, der har boet på Fattiggården.

Man kan også gå på opdagelse i spændende gamle bygninger og opleve historier formidlet i app’en ”Flugten fra Fattigdommen” (målgruppe: familier) eller løse børneopgaven ”Find Fattiggårdens børn” (målgruppe: 8-12 år).

Aktiviteterne kræver ingen tilmelding og er gratis, når entréen er betalt.

På Danmarks Forsorgsmuseum i Nordens bedst bevarede Fattiggård er der åbne døre ind til dele af vores samfunds historie, som ellers har været skjult bag mure, pigtråd og tabuer. Her fortælles de fattiges, de fysisk eller psykisk syges, de hjemløses, de ensommes, de udstødtes og de forældreløses historier.

Et besøg på Fattiggården er et museumsbesøg, der sætter både tanker og samtaler i gang.

Entré: Voksne 50 kr.
Pens./stud: 40 kr.
Børn 0-18 år: Gratis

Sejlturene med KAJA og VIKING er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. Kammerateriet, Café WØ, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge.