Flammen og Citronen med introduktion

Flammen og Citronen

Tirsdag den 18. juni kl. 19.45-22.00 viser Scala Svendborg filmen “Flammen og Citronen”, der modtog SVEND Prisen for “Årets danske film” i 2008.

Genoplev eller oplev historien om de to legendariske modstandsfolk, Flammen og Citronen, og deres heroiske indsats under Anden Verdenskrig. Filmen er en sand klassiker, der stadig formår at fange publikums opmærksomhed med sit intense drama og stærke karakterer.

Nils Valdersdorf Jensen, afdelingsleder fra Svendborg Museum, introducerer filmen og relaterer filmens tema til historiske begivenheder fra besættelsen i Svendborg.

Tirsdag den 18. juni kl. 19.45-22.00

“Flammen og Citronen” vises i Scala Svendborg.

Pris: 50 kr. pr. person.

Prisen er inkl. filmvisning, en øl eller et glas vin og og introduktion ved Nils Valdersdorf Jensen, Svendborg Museum.

Billetter købes på forhånd via www.svendfilmfest.dk

SVEND Jubilæumskavalkade

I anledningen af SVEND Prisens 20-års jubilæum inviterer SVEND Filmdage til særvisninger af fem af de film, der i SVEND Prisens tyve år lange historie har modtaget en SVEND Pris for “’Årets danske film”.

Inden hver visning vil der være reception med øl og vin, og filmene bliver alle indledt med en interessant introduktion.

Jubilæumskavalkaden præsenteres af C.C. Jensen. Se de fem arrangementer her.