Svendborg Museum har fået produceret en humoristisk film om museet. 

Filmen har til formål at vise Svendborg Museum bag kulisserne og dele interessante historier om de mere skjulte sider af museets virksomhed. Filmen forsøger med sin form at ramme en målgruppe, der er bredere end det klassiske museumspublikum. Filmen, som er produceret af Bandit Productions, der blandt andet stod for Sydfyn Style, fortæller sin historie på 2 min.

Desiree Ulrich fra Bandit Productions siger om filmen:
"Den er spækket med faglig viden og i en vovet form, man vist ikke har set før fra nogen danske museer. I museumsverdenen plejer man at tage sig selv meget seriøst, men det gælder åbenbart ikke for Svendborg Museum, hvor humor er en stor del af hverdagen. Her har vi nogen medarbejdere, der brænder for at fortælle de gode historier, så de kan blive fortalt videre og derfor er de villige til at give noget af sig selv. Også hvis der er chance for, at der bliver leet af dem.”

Museumschef Esben Hedegaard, som fyldte 60 år d. 8. juni 2017, samme dag som filmen blev offentliggjort, udtalte om den gakkede form på filmene “Hva fa’en, jeg bliver 60 år i dag, så hva’ er det værste, der kan ske?”

Du kan også finde filmen på YouTube.