Kulinarisk byvandring

Mikael Hansen fra Kulinarisk Sydfyn og Svendborg Museum fører an på en historisk og kulinarisk byvandring i Svendborg. Turen starter på Svendborg Torv, går via Møllergade, Gåsetorvet, Honnørkajen ved Maritimt Center, Frederiksøen og Ribers Gård til Bagergade og retur til Torvet. 

Undervejs fortælles historien fra 1200-tallet til i dag, og undervejs bliver der mulighed for at smage på kulinariske fristelser fra Sydfyn. Der er solbærbobler, en ært i bælg, sild med æg og løgsalat og medister med puré af gule ærter. På Frederiksø serveres en ret efter kokkens humør og indkøb. Du smager også kaffepunch, sejlskibsøl, brøddisk med rygeostcreme, purløg og radise samt smørkage og ratafia fra Aqua Vitae. Alt sammen produceret af områdets dygtige fødesvareproducenter. 

Tilmelding og betaling nødvendig hos Svendborg Turistkontor
Den kulinariske byvandring starter kl. 16.30 og varer to timer. Mødestedet er Wessels Trappe op mod Vor Frue Kirke på Torvet. Deltagelse er kun mulig med forudtilmelding og betaling. Det koster 200 kr. pr. person. Billetter købes på Turistkontoret/Svendborg Event, Havnepladsen 2 i Svendborg, via telefon 6223 6951 eller send en mail:

Arrangement oversigt

Startdato tirsdag 26. 07. 2022 16:30
Slutdato tirsdag 26. 07. 2022 18:30
OBS 200 kr. Tilmelding nødvendig
Det foregår Torvet, Svendborg

Hvem - hvad - hvor?

Hvem kan deltage?
Hvis der ikke står andet, kan alle deltage.
OBS på, at flere af arrangementerne kræver tilmelding.
Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.
Sejlturene med  HJORTØ er alene for medlemmer af HJORTØs Venner.

Hvad koster det?

De fleste foredrag og vandringer koster  50 kr.
De fleste af disse tilbud er gratis for medlemmer af museumsforeningen.
Enkelte arrangementer er dyrere eller helt gratis.
Se derfor pris ved det enkelte arrangement. 
På Danmarks Forsorgsmuseum er der entré.
Se priser og rabatter her

Hvor foregår det?
Arrangementerne foregår dels på Forsorgsmuseet, som har til huse i den gamle Fattiggård, Grubbemøllevej 13, dels ude i byrummet, på landet eller på havet.
OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.