Hvor peberet gror?

I 2018 udkom Anna Prai Olsens anmelderroste bog ”Hvor peberet gror”. Den handler om forfatterens farfar, Johs Olsen, der indledte en karriere i Det Østasiasiske Kompagni i Østen, men endte som praktiserende læge i Gudbjerg.

Anna Prai Olsen fortæller om oplevelsen af livet som dansker i briternes kolonistyre. Bevarede breve, dagbøger og fotografier giver indblik i både overklassetilværelsen og medaljens bagside som udsendt hvid mand, og hvad det f.eks. betød for race- og klasseskel, da verdensmarkederne brød sammen en oktoberdag i 1929.

Foredraget afholdes i samarbejde med Gudme Lokalhistorisk Forening den 15. juni kl. 19.00-21.30 på Stokkebækskolen, Storkehavevej 9, 5884 Gudme.

Pris og tilmelding
Pris: 55 kr. for medlemmer af Museumsforeningen. Som medlem kan du købe billet til én ledsager til medlemspris. Prisen er 90 kr. for øvrige deltagere. Betaling sker til selve arrangementet. Du tilmelder dig via dette link. 

Arrangement oversigt

Startdato tirsdag 15. 06. 2021 19:00
Slutdato tirsdag 15. 06. 2021 21:30
OBS Fra 55 kr. for medlemmer
Det foregår Stokkebækskolen i Gudme

Hvem - hvad - hvor?

Hvem kan deltage?
Hvis der ikke står andet, kan alle deltage.
OBS på, at flere af arrangementerne kræver tilmelding.
Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.
Sejlturene med  HJORTØ er alene for medlemmer af HJORTØs Venner.

Hvad koster det?

De fleste foredrag og vandringer koster  50 kr.
De fleste af disse tilbud er gratis for medlemmer af museumsforeningen.
Enkelte arrangementer er dyrere eller helt gratis.
Se derfor pris ved det enkelte arrangement. 
På Danmarks Forsorgsmuseum er der entré.
Se priser og rabatter her

Hvor foregår det?
Arrangementerne foregår dels på Forsorgsmuseet, som har til huse i den gamle Fattiggård, Grubbemøllevej 13, dels ude i byrummet, på landet eller på havet.
OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.