Historie på Stedet: Afholdenhed eller snaps?

Omkring 1900 var brændevinen den fattiges trøst, og der blev drukket massivt. Men så kom Afholdsbevægelsen. Se, hvad der skete og hvordan det endte i Svendborg Museums udstilling midt mellem vin og spiritus hos VildMedVin i Korsgade 7, 5700 Svendborg. Udstillingen kan ses, når VildMedVin har åbent mandag-torsdag kl. 10.00-17.30, fredag kl. 10.00-18.00 og lørdag kl. 10.00-14.00.

Med "Historie på Stedet" kommer Svendborg Museum ud, hvor folk færdes i hverdagen. I stedet for at gå på museum, møder du kulturarven på cafeen eller i butikken. I løbet af foråret og efteråret 2024 samt foråret 2025 popper en række små temaudstillinger op, hvor du mindst venter det – og viser genstande og fortællinger fra Svendborgs rige og brogede fortid. I perioden 13. marts til 9. april kan du også opleve udstillingen "En god Cigar" hos Baunbæk & Lyn.

Arrangement oversigt

Startdato onsdag 13. 03. 2024 10:00
Slutdato lørdag 13. april 2024
Det foregår VildMedVin

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.