Heldags-actiontur med VIKING

Find din indre sømand på actiontur med VIKING lørdag den 18. juni. Det frivillige bådelaug tager dig og det øvrige hold med på en helt særlig tur i det sydfynske øhav med toldkrydsjagten fra 1897. Bådelauget guider, instruerer og sætter kurs, når krydstoldjagt VIKING fra 1897 stævner ud. Du laver arbejdet. Bådelauget regner med, at deltagere er i god form og er klar til at bidrage. Der er afgang kl. 9.30 fra Træskibsbroen foran Det Gule Pakhus. VIKING er retur ca. kl. 17.00. Det er vigtigt, at du selv medbringer proviant til turen.

Sejladsen er gratis og kun for medlemmer af Museumsforeningen. Der er begrænset antal pladser. Vi oplever, at der er stor interesse for sejladserne med VIKING. Vi har derfor valgt at trække lod blandt de medlemmer, som ønsker en sejltur med VIKING. Sidste frist var 18. marts. Vi har trukket lod og vinderne har fået direkte besked pr. mail. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er det vigtigt, at du melder afbud, så en anden kan få oplevelsen.

Arrangement oversigt

Startdato lørdag 18. 06. 2022 9:30
Slutdato lørdag 18. 06. 2022 17:00
Det foregår Sejlskibsbroen

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.