UDSAT - Svendborgs borgmestre i 100 år

Indtil 1921 var borgmestrene i Danmark kongeligt udpegede. I 2021 fejrer vi 100-året for den første folkevalgte borgmester i Danmark med et foredrag af museumschef Esben Hedegaard, Svendborg Museum, om borgmestrene i Svendborg gennem 100 år. Vi hører om deres sejre, rævekager og store bedrifter, og om hvordan de på forskellig vis har været med til at forme Svendborg. Hør desuden om den allerførste borgmester Johannes Lacoppidan-Petersen (der ses på billedet), som af egen lomme betalte for Svendborg Bibliotek. Foto: Svendborg Byhistoriske Arkiv.

Billetter á 30 kr. købes via Svendborg Biblioteks hjemmeside.

Arrangement oversigt

Startdato torsdag 22. 04. 2021 19:00
Slutdato torsdag 22. 04. 2021 21:00
OBS 30,00kr
Det foregår Svendborg Bibliotek

Sejlturene med KAJA, VIKING og PINGVINEN er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. BaggårdTeatret, et værtshus, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge, og at det kan være andre, der står for billetsalget.