Memento Mori: Døden i fortid og nutid.

Marie Vang Posselt fortæller om middelalderens kirkegård og om menneskeskeletternes vidnesbyrd om levestandard og sygdomme.

Dette er det sidste, men dog selvstændige af tre arrangementer, som løber af stablen i november måned.  Kapellet på Assistens Kirkegården åbnes for tre arrangementer, du med garanti ikke har set før.

Memento Mori. Vi skal alle dø på et tidspunkt, og her er muligheden for konkret at få at vide, hvad der sker i forbindelse med en gravlæggelse eller bisættelse, om udviklingen inden for de seneste 200 år og om de mange tråde tilbage gennem middelalderen og oldtiden.

Mødested: kapellet på Assistens Kirkegård, Valdemarsgade 69, 5700 Svendborg.

Deltagelse: 50 kr. Gratis for medlemmer af museumsforeningen.

Billetter kan købes/udstedes online i webbutikken - eller i museumsbutikken, som har åbent tirsdag-søndag 10-16. Du kan også købe billet ved indgangen.

Dette er det sidste foredrag i serien om dødens historie.

Sejlturene med KAJA og VIKING er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. Kammerateriet, Café WØ, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge.