I anledning af Stemmens Dag inviterer museet til en dag, hvor man i Fattiggårdens tankevækkende rammer kan tale med nutidens stemmer fra forsorgen.

Kl. 11 og kl. 13 vil der være gratis rundvisninger, hvor en af museets formidlere fører de besøgende rundt i de autentiske rum.

Her vil man fx kunne møde Hus Forbi-sælgeren, det tidligere børnehjemsbarn, kontanthjælpsmodtageren og førtidspensionisten.

Sejlturene med KAJA og VIKING er for medlemmer af museumsforeningen.

OBS på, at nogle af aktiviteterne er lavet i samarbejde med andre, hvorfor de kan foregå på f.eks. Kammerateriet, Café WØ, Svendborg Bibliotek eller M/S Helge.